De jeugd mag weer gaan trainen!

N.a.v. de bekendmaking van de rijksoverheid omtrent de versoepeling voor de sportende jeugd zijn wij enorm blij dan onze jeugdteams weer mogen gaan trainen.

Vanaf maandag 4 Mei gaan wij onze trainingen hervatten volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, dit houdt in:

  • De teams Mini-pupillen t/m JO-12 kunnen onder begeleiding samen buiten sporten,
  • De teams JO-13 t/m JO-17 mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, echter dient een onderlinge afstand van 1,5 meter gehouden te worden.

Enkele andere maatregelen die gevolgd dienen te worden om de richtlijnen van het RIVM in stand te houden zijn de volgende:

  • De teams zullen op aangepaste tijden en wellicht dagen trainen, dit om drukte te spreiden en kruisverkeer te mijden. De aangepaste tijd zal door de trainers gecommuniceerd worden, men dient zich hier strikt aan te houden.
  • De kantine, toiletten en kleedlokalen zullen gesloten blijven. Er is dus geen mogelijkheid om te verkleden en te douchen. Handwasunit en noodtoilet zullen aanwezig zijn.
  • Alleen spelers en trainers van de trainende teams zijn welkom. Ouders, vrienden en overige familieleden zijn helaas niet toegestaan op het sportpark. Wij verzoeken ieder, indien mogelijk, op eigen gelegenheid naar het sportpark te komen.
  • Spelers en leiders met gezondheidsklachten zoals verkoudheid, koorts, keelpijn etc. zijn niet welkom. Wanneer zij klachten vrij zijn kunnen zij weer deelnemen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en blijven in overleg met de gemeente om onze Jeugd zo veilig en goed mogelijk te laten sporten. Voor eventuele vragen en/of nieuwe aanmeldingen om mee te trainen info@belfeldia.nl.

Met sportieve groet,

Bestuur vv Belfeldia.