Toernooi afgelasting 2020

Beste sportvrienden,

Na de aankondiging van de KNVB om het seizoen 2019-2020 in het amateurvoetbal niet meer te hervatten, hebben wij helaas met pijn in het hart moeten besluiten om ook onze toernooien bij vv Belfeldia op 13 en 14 juni af te gelasten.

Ofschoon ergens diep van binnen nog steeds de hoop gloort dat we dit seizoen nog (voetbal)activiteiten kunnen houden met onze kinderen, vertelt ons gezonde verstand ons dat dit een onrealistische gedachte is en de waarschijnlijkheid hierop met de dag kleiner wordt.

Uiteraard betreuren we deze beslissing zeer, maar we hebben deze genomen in het kader het welzijn en gezondheid van de honderden kinderen, begeleiding en supporters. De kans dat de door de overheid genomen maatregelen verlengd worden is groot. We hopen dan ook op jullie begrip voor deze beslissing.

We hadden we dit besluit kunnen uitstellen en pas kort voor de toernooidatum de knoop definitief kunnen doorhakken. Gezien de bovengenoemde ontwikkelingen denken wij echter dat het uiteindelijke besluit hiermee niet anders zou zijn uitgevallen.

Tevens hebben een aantal teams reeds overnachtingen besproken. Ook die teams willen we hiermee duidelijkheid verschaffen, zodat ze hopelijk nog de kans hebben om te annuleren, of om andere activiteiten te zoeken voor die periode

Onze aandacht zal zich nu gaan richten op de toernooien van 2021. Deze zullen worden gehouden op: • Zaterdag 12 juni 2021 voor O8, O9 en O10 teams • Zondag 13 juni 2021 voor O11 en O12 teams.

Jullie zijn uiteraard wederom van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze toernooien. We willen jullie hartelijk danken voor jullie aanmelding voor dit seizoen en hopen jullie in 2021 alsnog op ons toernooi te mogen begroeten.

Voor nu spreken we de hoop uit dat we gauw weer onze favoriete hobby mogen gaan uitoefenen, maar bovenal wensen we iedereen veel gezondheid toe!

Met sportieve groet
Toernooicommissie vv Belfeldia