Voorstelronde: Birgit van Kessel

Hallo allemaal,

Wat fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

Mijn naam is Birgit. Ik ben de nieuwe stagiaire vanuit de minor Pedagoog in de Sport. Tot de winterstop zal ik bij de vereniging rondlopen. Sport is voor mij erg belangrijk en dat is de reden waarom ik voor deze minor heb gekozen.

Het is van belang dat het kind zich thuis voelt op de vereniging en met plezier zich kan ontwikkelen op sociaal en voetbaltechnisch gebied. Ik ben van mening dat ieder kind recht heeft om zichzelf zo ver mogelijk naar eigen behoefte te ontwikkelen.

Hier wil ik graag een handje bij helpen. Dit ga ik doen door middel van het aansluiten bij de vragen die er zijn vanuit het bestuur, de trainers, ouders/verzorgers, de teams en de leden. Hierbij zijn de inzichten over trainerschap, de doelstellingen van de vereniging en het principe van het veilig sportklimaat erg belangrijk. Zo kan er pedagogisch verantwoord gewerkt worden binnen de vereniging en dat allemaal ten behoeve van het kind.

Zodat ieder kind zorgeloos kan sporten en de pedagogische benadering op het voetbalveld versterkt wordt. Hierbij is het essentieel om een balans te vinden tussen de prestatieve wijze van de voetbalsport, het presteren en het plezier, de recreatieve wijze van de voetbalsport.

Hierbij wil ik jullie als ouders/verzorgers, leden en jullie teams helpen. Ik sta open voor al jullie vragen. Samen kunnen wij de kinderen beter helpen, ondersteunen en laten voetballen.
Dus als er vragen zijn, dan hoor ik het graag.
Ik ben er klaar voor en heb er zin in, jullie ook?
Tot snel op het voetbalveld!

Een warme groet,
 Birgit van Kessel