Nieuw vertrouwenscontactpersoon Sjoerd Bosman

Zoals waarschijnlijk bekend hebben we als vereniging de laatste maanden extra aandacht besteed aan het onderwerp (seksueel) ongewenst gedrag. Als onderdeel van dit onderwerp is ook het belang en de inhoud van een vertrouwenscontactpersoon uitgebreid besproken.

Trots zijn we dan ook om te vermelden dat Sjoerd Bosman de functie van vertrouwenscontactpersoon gaat vervullen, dit ter opvolging van Mark Erdkamp. Uiteraard ook een dankwoord aan Mark voor bewezen diensten!

Sjoerd is in het dagelijks leven actief als politieagent en heeft een behoorlijke juridische achtergrond, daarmee bijzonder geschikt als vertrouwenscontactpersoon. Nog belangijker, Sjoerd is een echte jongen van de club, gestart bij de F-jes en maakt nog altijd furore binnen de selectie. Voor de echte liefhebbers, zoek zijn naam op in YouTube en je ziet direct een veel besproken stiftje die vv Belfeldia in 2012 naar de 3e klasse loodste.

Waarom een wijziging? De vertrouwenscontactpersoon zal een meer actievere rol gaan vervullen, met name gericht op de communicatie en uitwerking rondom (seksueel) ongewenst gedrag, maar logischerwijs ook acterend als aanspreekpunt voor de gehele vereniging. Vragen en/of opmerkingen? Benader het bestuur of Sjoerd Bosman rechtstreeks, waarvan de contactgegevens op de ‘ Informatie‘ pagina gevonden kunnen worden.