Goran Stojiljkovic hoofdtrainer Belfeldia seizoen 2022-2023

Goran Stojiljkovic hoofdtrainer Belfeldia seizoen 2022-2023

Na het eerdere bericht van het vertrek van Sef Houben als hoofdtrainer bij Belfeldia mogen we inmiddels vermelden dat een opvolger is gevonden, namelijk in de persoon van Goran Stojiljkovic. Goran is woonachtig in Venlo, heeft de leeftijd van 43 jaar en is momenteel nog actief als hoofdtrainer van VVV’03, in dezelfde competitie als Belfeldia. Goran is binnen Belfeldia al zeer goed bekend, hij heeft namelijk eerder samen met Roger Janssen de selectie getraind, waardoor we dan ook blij en trots mogen vermelden dat Goran vanaf 2022-2023 wederom terugkomt bij Belfeldia.

We kennen Goran dan ook als een echt clubmens, betrokken bij de spelersgroep maar ook met bijzonder veel ambitie en enthousiasme om vanaf het seizoen 2022-2023 onze selectie te trainen en begeleiden.