Potgrondaktie Belfeldia 2022

Belfeldia gaat wederom zoals u gewend bent in het voorjaar de potgrondaktie opstarten! Inmiddels zijn de maatregelen ons goedgezind en zijn de eerste gesprekken voor de welbekende potgrondaktie gevoerd. Zet daarom alvast in de agenda, 1 april en zaterdag 2 april, dan gaat het weer gebeuren!

Wij gaan alle inwoners van Belfeld weer voorzien van goed bemeste potgrond zodat over een aantal maanden weer genoten kan worden van een schitterend bloeiende tuin of balkon. Alle jeugdleden van de vereniging dragen ook hun/haar steentje hieraan bij, die komen namelijk vanaf 12 maart wederom bij u aan de deur. Uiteraard helpen ook de oudere jeugdleden en senioren mee met het uitrijden van de potgrond.

Wil jij, jong of oud, graag meehelpen met de potgrondactie? Laat het vooral even weten via info@belfeldia.nl of trek een trainer/leider aan de jas, die weten de commissie zeker te vinden!

Binnenkort wordt er ook geflyerd en ontvangt u meer informatie via onze social media kanalen, houd deze vooral goed in de gaten!