Wist je dat – Jeugdcommissie

Zoals in een eerder bericht aangegeven willen we graag onze vrijwilligers aan jullie voorstellen. Dit doen ze via een stukje in het kader van ‘wist je dat’. Uiteraard moet er iemand de spits afbijten, en wie beter dan onze jeugdcommissie.

Om te starten, wist je dat onze jeugdcommissie bestaat uit bijzonder gezellige club van in totaal 6 leden? En dat die 6 leden allemaal hard nodig zijn! Waarom zou je denken, dit komt vooral door de bijzonder leuke activiteiten die de jeugdcommissie namelijk organiseert. Dit is namelijk een behoorlijk lijstje: 

  • Sinterklaas
  • Kienen
  • Darten
  • Oud/kind wedstrijden
  • Sportdag
  • FIFA-tournooi

Maar wist je ook dat de jeugdcommissie alle bedankjes organiseert voor de leiders die stoppen, of zelfs ook presentjes rondbrengen aan spelers die (langdurig) geblesseerd zijn geraakt? Daarnaast valt ook het huldigen van onze jeugdkampioenen onder de verantwoordelijkheid van de jeugdcommissie!

Aanvullend organiseert de jeugdcommissie samen met Herbert Derks de pupil van de week bij alle thuiswedstrijden van Belfeldia 1. Een erg leuke activiteit waarbij veelal 2 van onze jongste jeugdleden worden meegenomen met het 1e elftal, even de warming-up meemaken, de jongens goed aanmoedigen en natuurlijk ook een getekende voetbal ontvangen, naast alle andere leuke activiteiten en indrukken die dag.

Onze jeugdcommissie bestaat op dit moment uit 6 leden, maar wij zijn nog altijd op zoek naar versterking. Mocht je ons willen komen ondersteunen of misschien wel een leuk idee hebben voor een nieuwe activiteit, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen: jeugd@belfeldia.nl