100 jaar vv Belfeldia

 

Beste (jeugd)leden van Belfeldia, ouders en iedereen die Belfeldia een warm hart toedraagt.

Op 1 juni 2024 bestaat Belfeldia 100 jaar!! Een mijlpaal die we niet aan ons voorbij mogen laten gaan. Voor dit jubileum is een commissie samengesteld die dit in goede banen wil gaan leiden. Maar wij als commissie kunnen dit niet alleen en kunnen jouw hulp goed gebruiken. De commissie 100 jaar Belfeldia is onderverdeeld in vier sub commissies;

  1. Communicatie & PR
  2. Activiteiten (Jeugd & Senioren)
  3. Historie
  4. Financieel & commercie

Op 20 december zal er een informatie bijeenkomst plaatsvinden in de kantine om 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst worden bovenstaande sub commissies via een korte pitch nader toegelicht. Na deze vergadering is er de mogelijkheid tot vragen stellen en ‘inschrijving’ tot de commissie.

Hebben wij je interesse gewekt? Vind jij het leuk om deel te nemen aan één van bovenstaande commissies of heb jij leuke ideeën, meld je dan!

Dit kan via een persoonlijke benadering van één van de commissie leden of stuur een mailtje naar 100jaar@belfeldia.nl.

Met sportieve groet,

Jan Hillekens

John Engelen

Herm van Hameren

Jort van den Bongard