Help Mee Zoeken

In 2024 vieren we met z’n allen dat vv Belfeldia 100 jaar bestaat. Diverse werkgroepen zijn al aan de slag gegaan. De werkgroep historie is op zoek naar (beeld)materiaal in de vorm van foto’s, krantenartikelen maar ook andere materialen waarop de vereniging is weergegeven. Dus kijk even in je eigen albums, plakboek, kasten, digitale bestanden etc. Jeugdleden kunnen vader, moeder, opa, oma of andere familieleden vragen of ze nog (beeld)materiaal van Belfeldia hebben. Mogelijk vinden we zo nog unieke beelden, krantenkoppen en zaken die nog nooit eerder zijn vertoond. Hoe mooi is het dan als dit getoond gaat worden tijdens de viering van ons 100-jarig jubileum.

Als werkgroep zijn we blij met iedere foto, fotoboek en andere materialen. Deel het (indien mogelijk) digitaal met de werkgroep historie of laat weten dat je (beeld)materiaal gevonden hebt, wij komen graag bij je langs om dit op te halen. Natuurlijk komt dit weer netjes retour. Digitaal aanleveren kan via 100jaar@belfeldia.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Zover bekend, benoem de gebeurtenis en (indien van toepassing) de namen op de foto.

Je kunt ook contact opnemen met een van de werkgroep leden, Marc v.d. Velden, Herbert Derks of Bertil Hoezen.