Toernooi (O8/O9/O10 & O11/O12)

Beste sportvrienden,

Ook aan het einde van dit seizoen organiseert vv Belfeldia weer haar hoog aangeschreven en druk bezochte internationale voetbaltoernooi voor jeugdteams in de categorieën O8 t/m O12. De afgelopen jaren heeft ons toernooi een sterk internationaal/eurogionaal karakter gekregen met vele deelnemende teams uit Duitsland en België.

Het toernooi vindt dit seizoen plaats op:

  • Zaterdag 15 juni 2019 (O8 t/m O10);
  • Zondag 16 juni 2019 (O11 en O12).

Bij deze nodigen we teams van uw vereniging uit om deel te nemen aan ons toernooi. Wij streven naar een zo sportief en evenwichtig mogelijk toernooi, waarbij alle deelnemende teams zoveel als mogelijk op gelijke sterkte worden ingedeeld zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan presteren en kan genieten van een leuke en sportieve dag. Ieder deelnemend team ontvangt na afloop een beker.

Hoogtepunt van het toernooi is de finale van penaltybokaal. Iedere teamwinnaar probeert in de finale de doelman van het 1e of 2e elftal van Belfeldia te verschalken vanaf 11 meter. Wie heeft het zuiverste schot en het minste last van druk?

Daarnaast streven we er ook naar om ieder jaar enkele leuke, sportieve en vooral voetbal-gerelateerde randactiviteiten te presenteren. Denk hierbij onder andere aan panna-voetbal en voetbalscholing.

Wedstrijd worden gespeeld volgens KNVB regelement seizoen 2018/2019;

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei 2019 en deelname is gratis, wij vragen dus géén inschrijfgeld.

Om uw team in te schrijven kunt u een mail sturen naar toernooien@belfeldia.nl o.v.v. ‘Inschrijving Belfeldia jeugdtoernooi 2019’. Vermeld u daarbij duidelijk de volgende gegevens:

  • Naam vereniging incl. kleuren clubtenue;
  • Teamaanduiding;
  • KNVB klasse indeling met evt. toevoeging speelsterkte (sterk, middel, zwak);
  • Contactpersoon incl. e-mailadres en telefoonnummer;

U kunt ook online inschrijven via https://www.belfeldia.nl/aanmeldformulier-toernooien/

Na inschrijving ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging van deelname. Enkele weken voor het toernooi zullen we u nog een mail sturen met de vraag om uw deelname nogmaals te bevestigen. Na uw bevestiging ontvangt u ons programmaboekje.

Wij verheugen ons op uw deelname en een wederom geslaagd toernooi.

Sportieve groeten,
Toernooicommissie vv Belfeldia