Toernooi (O8/O9/O10 & O11/O12)

Beste sportvrienden,

Na ons zeer succesvolle jubileumtoernooi van 2019 organiseert vv Belfeldia ook aan het einde van seizoen 2019/2020 weer haar hoog aangeschreven en druk bezochte internationale voetbaltoernooi voor jeugdteams in de categorieën O8 t/m O12. De afgelopen jaren heeft ons toernooi een sterk internationaal / euregionaal karakter gekregen met vele deelnemende teams uit Duitsland en België.

Het toernooi vindt plaats op:

• Zaterdag 13 juni 2020 (O8 t/m O10);
• Zondag 14 juni 2020 (O11 en O12).

Bij deze nodigen we teams van uw vereniging uit om deel te nemen aan ons toernooi. Wij streven naar een zo sportief en evenwichtig mogelijk toernooi, waarbij alle deelnemende teams zoveel als mogelijk op gelijke sterkte worden ingedeeld zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan presteren en kan genieten van een leuke en sportieve dag. Ieder deelnemend team ontvangt na afloop een beker.

Hoogtepunt van het toernooi is de finale van penaltybokaal. Iedere teamwinnaar probeert in de finale de doelman van het 1e of 2e elftal van Belfeldia te verschalken vanaf 11 meter. Wie heeft het zuiverste schot en het minste last van druk?

Daarnaast streven we er ook naar om ieder jaar enkele leuke, sportieve en vooral voetbal-gerelateerde randactiviteiten te presenteren. Denk hierbij onder andere aan pannakooi-voetbal, beach soccer en voetbalscholing, maar ook aan live-muziek!

Wedstrijd worden gespeeld volgens KNVB regelement seizoen 2019/2020;

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei 2020 en deelname is gratis, wij vragen dus géén inschrijfgeld.
Om uw team in te schrijven kunt u een mail sturen naar toernooien@belfeldia.nl o.v.v. ‘Inschrijving Belfeldia jeugdtoernooi 2020’. Vermeld u daarbij duidelijk de volgende gegevens:
– Naam vereniging incl. kleuren clubtenue;
– Teamaanduiding;
– KNVB klasse indeling met evt. toevoeging speelsterkte (sterk, middel, zwak);
– Contactpersoon incl. e-mailadres en telefoonnummer;

U kunt ook online inschrijven via de website van vv Belfeldia

Na inschrijving ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging van deelname. Enkele weken voor het toernooi zullen we u nog een mail sturen met de vraag om uw deelname nogmaals te bevestigen. Na uw bevestiging ontvangt u ons programmaboekje.

Wij verheugen ons op uw deelname en een wederom geslaagd toernooi.

Sportieve groeten,

Niels van Heijster
Toernooicommissie VV Belfeldia