Jeugd Toernooien

Beste Sportvrienden,

Al vele jaren zet de Toernooiencommissie zich in om diverse toernooien te organiseren en te faciliteren. Ondanks dat het Corona virus nog steeds alom aanwezig is, willen we toch de blik vooruit werpen en ons richten op betere tijden die zeker zullen komen.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn we dan ook inmiddels al weer bezig met de nodige voorbereidingen. Zeker omdat we het toernooi nu hopelijk voor de 27e keer kunnen en mogen organiseren. De Jubileum editie was een groot succes, nu is het aan ons allen om hier een goed gevolg aan te geven!

Wij vertrouwen erop dat ook deze editie goed in de smaak zullen vallen. Daarmee willen we onze trouwe aanhang verder uitbouwen en onze nieuwe gasten aangenaam verrassen .. Immers, met onze staat van dienst staan wij voor een prima organisatie in een voortreffelijke sfeer!

Middels onderstaande links kunt je meer gedetailleerde informatie vinden m.b.t. de verschillende toernooien.

Dhttps://www.belfeldia.nl/toernooi08tm012/e diverse toernooien vragen natuurlijk ook de belangeloze inzet van vele vrijwilligers om e.e.a. überhaupt mogelijk te maken. Mocht u interesse hebben om zich als vrijwilliger sterk te maken, kunt u graag contact met ons opnemen via toernooien@belfeldia.nl. Vele handen maken licht werk!

Sportieve groeten,

Toernooicommissie vv Belfeldia