Jeugd Uittoernooien

Geachte jeugdleiders van vv Belfeldia,

Ieder jaar worden er door diverse voetbalverenigingen gedurende en aan het einde van het seizoen toernooien georganiseerd voor de jeugd. Sommigen organiseren zelfs een zaalvoetbaltoernooi rond de kerstdagen (deze zitten snel vol!).

In het verleden hanteerden Belfeldia het principe dat ieder team minimaal aan 2 uit-toernooien deelneemt.
Voor de O8 t/m O12 betekende dit dat er dus minimaal 3 toernooien gespeeld werden, incl. ons eigen internationale Jeugdtoernooi.

Wegens een combinatie van de enkele jaren geleden door de KNVB verschoven competitieplanning en eigen clubactiviteiten komen toernooiorganisaties (door het gering aantal vrije data) en toernooideelnames onder druk te staan. Dat neemt niet weg dat Belfeldia nog steeds van mening is dat jeugdteams aan uittoernooien ‘moeten’ deelnemen. Dit betekend dat ieder team aan minimaal 1 uittoernooi dient deel te nemen.

Er zijn enkele data waarop deelname aan toernooien niet mogelijk is wegens activiteiten van Belfeldia:

03-04 juni 2023 | Belfeldia Jeugdkamp
10-11 juni 2023 | Belfeldia Jeugdtoernooi Vrijwilligers kunnen zich graag melden via toernooien@belfeldia.nl
18 juni 2023 | Familiedag met o.a. huldiging jeugdkampioenen en jubilarissen

Via klik hier vinden jullie een overzicht van de data van toernooien zoals die tot op heden bij ons zijn binnengekomen. Deze lijst zal gedurende het seizoen nog regelmatig bijgewerkt worden. Inschrijven is echter nu al mogelijk.

  • Overleg hierover op tijd met uw collega leider(s).
  • Wacht niet tot na de winterstop want bij alle toernooien geldt VOL = VOL!
  • Geef jullie voorkeur z.s.m. door, maar uiterlijk 1 februari, via toernooien@belfeldia.nl.
  • De Toernooicommissie verzorgt alle inschrijvingen, schrijf dus niet zelf in!

Nadat de inschrijving(en) zijn bevestigd door de organiserende vereniging, ontvangen de ingeschreven teams z.s.m. de betreffende toernooi informatie. Vaak is dit pas één of twee weken voor aanvang van het betreffende toernooi.

Gedurende het seizoen ontvangen jullie regelmatig een update, inclusief verwerkte aanvragen en inschrijvingen. Tevens wordt dan ook de lijst via deze website regelmatig bijgewerkt. Hou dit goed in de gaten en zet de bevestigde toernooien in jullie agenda!

Teams die uiterlijk 1 februari a.s. nog niets via bovenstaand e-mail adres hebben doorgegeven, worden door de Toernooicommissie automatisch voor minimaal 2 toernooien ingeschreven. Deze inschrijvingen dienen door de betreffende teams gerespecteerd te worden! Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Sportieve groeten,

Sjors Peeters

Toernooicommissie vv Belfeldia