Sef Houben stopt als hoofdtrainer bij vv Belfeldia – Nieuwe hoofdtrainer gezocht voor seizoen 2022-2023

Zoals jaarlijks is ook wederom dit najaar de trainerscarrousel van start gegaan. Gedurende deze dagen heeft onze huidige hoofdtrainer Sef Houben besloten om aan het einde van dit seizoen 2021-2022 te stoppen bij vv Belfeldia. Wij hebben de samenwerking met Sef Houben altijd als zeer prettig ervaren en zien er natuurlijk naar uit om ook de 2e helft van het seizoen 2021-2022 tot een succes te maken. We willen Sef in ieder geval bedanken voor de goede samenwerking, zijn inzet voor de selectie als ook daarnaast gedurende deze bijzondere tijden, en wensen hem alvast alle succes in het vervolg van zijn trainerscarrière.

Dientengevolge zijn we als vv Belfeldia op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer vanaf het seizoen 2022-2023. Dus, heb jij de juiste trainerspapieren, op zoek naar een jonge, enthousiaste en gemotiveerde selectie en wil je graag deze groep naar een hoger voetballend niveau brengen, stuur dan vooral je motivatie en CV naar voetbaltechnischezaken@belfeldia.nl.