Verhoging consumptieprijzen

Beste Voetbalvrienden,


Via deze weg willen we jullie informeren dat we per 01-04-2024 de prijzen in de kantine gaan verhogen. Door de stijgende kosten (energiekosten en inkoopprijzen) zijn we genoodzaakt om deze prijsverhoging door te voeren. Deze verhoging heeft betrekking op zowel de dranken als de cafetaria consumpties.

Verder willen we jullie nog informeren dat de betaling met munten per 01-04-2024 ook gaan aanpassen. Munten zijn alleen nog inwisselbaar voor drank, snoep en chips. Marge technisch is het helaas niet meer mogelijk om een broodje snack/Tosti’s te betalen met munten.

Natuurlijk blijft de mogelijkheid er om een broodje of tosti te bestellen. Maar dit moeten jullie dan cash betalen of met de pin betalen.

Hopelijk hebben we jullie voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en KBC VV Belfeldia
Eén voor allen, allen voor Belfeldia!