Succesvolle kickStart Belfeldia

Afgelopen zaterdag 2 september heeft de kickStart van Belfeldia plaatsgevonden. Een zaterdag waarbij de ouders onder het genot van een lekker stuk cake, inclusief gele en zwarte topping, zijn bijgepraat over de actuele zaken en uitdagingen binnen Belfeldia, als ook het 100 jarig jubileum in 2024. Daarbij zijn ouders natuurlijk onmisbaar en staan ze allemaal steevast iedere week langs de lijn om de kinderen aan te moedigen. Daarnaast hebben we als verenigingen ouders ook hard nodig voor tal van kleine en grote taken, dit om alle kinderen te laten genieten van de voetbalsport.

Tijdens kickStart zijn met de ouders verschillende vrijwilligerstaken besproken, maar concreet ook 50 kantinediensten ingepland voor het najaar 2023, hebben we een groot aantal vrijwilligers gevonden voor de kermisloop, is ‘groen moet je doen’ wederom ingepland en hebben verschillende ouders aangegeven open te staan voor extra vrijwilligerstaken.

We kijken terug op een bijzondere succesvolle dag, veel aanwezige ouders, veel leuke gesprekken en zeer zeker nog meer enthousiasme en interesse in vrijwilligerswerk.

Al met al passend bij onze lijfspreuk, ‘een voor allen, allen voor Belfeldia’!