Bijeenkomsten scheidsrechters Belfeldia

In januari en februari werden er een 2-tal bijeenkomsten gehouden binnen Belfeldia, voor onze verenigingsscheidsrechters- / leiders. Aan de hand van een aantal beelden werden er diverse spelregels en situaties besproken en VOORAL de ervaringen besproken die de scheidsrechters/leiders zelf meemaken op het veld binnen Belfeldia.
Op de avonden waren gemiddeld 10 leden aanwezig welke de avond hetgeen een teken aan de wand is, dat er genoeg mensen zijn die willen weten als ze ergens voor fluiten wat de regel binnen de KNVB hiervoor is. Duidelijk werd dat binnen Belfeldia in de zogenaamde B-categorie een aantal zaken “soepel” moeten bekijken maar ook een aantal zwart-wit. Het spelen aan de hand van een digitaal wedstrijdformulier (DWF) met daarop alle meespelende spelers en teamofficials is een MUST.
Op de foto krijgt docent Dhr. N. Slavenburg van de Scheidsrechters Vereniging Venlo (SVO) en omstreken een vaantje als dankt voor de door hem gehouden avond.