Pingelaar van het jaar, een echt succes!

Afgelopen vrijdag, 15 september jl., vond voor het eerst bij Belfeldia de ‘pingelaar van het jaar’ plaats voor de JO9, JO11, JO13 en JO15, dit onder begeleiding van voetbalscholing.nl. Ongeveer 40 jeugdleden namen deel aan deze leuk en technisch opgezette activiteit.
8 Verschillende technische oefeningen die per groep in 2 uur tijd afgewerkt werden. Om 20:30 uur die avond werden de winnaars per categorie bekend gemaakt. De pingelaars van Belfeldia voor het seizoen 2017 – 2018 staan hier beneden op de foto. Gefeliciteerd!!!!

Behalve een activiteit voor de jeugdleden was dit ook een cursusavond voor de jeugdtrainers. Bij iedere oefening stond een jeugdtrainer van Belfeldia om op deze manier oefenstof tot zich te nemen om voor hun eigen team interessante trainingen te kunnen bieden. Voor dit seizoen staan nog een aantal cursusdata gepland waar de (jeugd)trainers geschoold worden binnen Belfeldia. Deze data zijn:

  • Vrijdag 6 oktober
  • Vrijdag 20 april

JO9: Siem Kurstjens

JO11: Isa Metten

JO13/15: Giovanni v/d Berg