Potgrondaktie Belfeldia 2024

Goed nieuws, we gaan weer op pad! Of zelfs, de flyers voor 2024 zijn inmiddels bij iedereen in de brievenbus geland!  

Belfeldia gaat wederom zoals u gewend bent in het voorjaar de potgrondaktie opstarten!

Zet daarom alvast in de agenda, vrijdag 5 april 2024 en zaterdag 6 april 2024, dan gaat het weer gebeuren! Vanaf zaterdag 2 maart 2024 zal ook onze jeugdafdeling langs de deur gaan voor de verkoop van de potgrond!

Wij gaan alle inwoners van Belfeld weer voorzien van goed bemeste potgrond zodat over een aantal maanden weer genoten kan worden van een schitterend bloeiende tuin of balkon. Alle jeugdleden van de vereniging dragen ook hun/haar steentje hieraan bij, die komen namelijk vanaf 2 maart wederom bij u aan de deur. Uiteraard helpen ook de oudere jeugdleden en senioren mee met het uitrijden van de potgrond.

Verder willen wij U er ook nog op wijzen dat door onze vereniging, in het kader van het 100-jarig bestaan een groot aantal activiteiten zullen worden georganiseerd waar onder een loterij. Deze loten worden te zijner tijd aangeboden voor een prijs van €. 5,-, waarbij wij U nu in de gelegenheid stellen om vooraf deze loten aan te kopen voor een prijs van €. 4,-. Dit kan dan in een combinatiekoop met een grote of kleine zak potgrond (een lot per zak). 

Wil jij, jong of oud, graag meehelpen met de potgrondaktie? Laat het vooral even weten via info@belfeldia.nl of trek een trainer/leider aan de jas, die weten de commissie zeker te vinden!

Als je onze jeugdleden gemist hebt, kun je altijd nog potgrond bestellen via onze website! https://www.belfeldia.nl/webshop

*Loterij vergunning verleend op 6 februari 2024, RGVEWW nr. Z2024-00348