100 jaar Reunie (1-06-2024)

Zaterdag 1 juni, de dag dat vv Belfeldia officieel 100 jaar bestaat, stond in het teken van een ware reünie. De dag werd begonnen met een 3-tal kleine wedstrijden op half veld van 15 minuten. Leuk om te zien dat de leeftijd van de +/- 40 voetballers tussen de +/- 20 jr en +/- 65 jaar lag en iedereen nog even fanatiek was om het spelletje te willen winnen.

Na deze inspanning stond de BBQ klaar en ontstond een super geslaagde en zeer gezellige feestavond met een +/- 350 (oud) leden die samen herinneringen hebben opgehaald uit de tijd dat ze actief waren voor deze geel-zwarte club. Hoogte punt van deze avond was de onthulling van een ware fotowand , waarop de historie van 100-jaar vv Belfeldia vereeuwigd is!
Kom gerust eens kijken hoe mooi dit geworden is!
Bekijk hieronder de aftermovie ( Gemaakt door MarkyMark ) om een impressie te krijgen van de voetbalactiviteit en hier voor de foto’s van deze geweldige dag!